Verblijf in een monument

We genieten er elke dag van om in een pand uit 1750 te wonen. Het is zo’n 370 jaar oud, reken maar ‘s uit hoeveel generaties hier woonden. De smalle trappen zijn uit de 18de eeuw en zijn inmiddels wat uitgesleten. Voor mensen die moeilijk ter been zijn kan dit een probleem zijn. Ook is het plafond van de trap op één plek wat laag. Soms niet 100% praktisch, maar wel sfeer, sfeer en nog eens sfeer! We brengen de koffers graag voor je naar boven of beneden, als je dat prettiger vindt.

Betaalwijzen

Je kunt het verblijf en eventuele extra’s betalen via Ideal en PayPal. In het totaalbedrag is de toeristenbelasting meegerekend. Boek je via andere kanalen, zoals Booking.com, dan betaal je de toeristenbelasting bij aankomst. Dit kan per pin of contant. De reservering is definitief wanneer we de betaling hebben ontvangen.

Annuleren

In verband met het corona virus zijn de annuleringsbepalingen versoepeld. Je kunt tot 5 dagen voor aankomst gratis annuleren, er worden alleen administratie kosten (15 euro) in rekening gebracht. Binnen de 5 dagen vindt geen restitutie plaats. Dit geldt ook voor “no show”.

Verblijf verplaatsen

Wil je je verblijf verschuiven en meld je dit meer dan 5 dagen voor de geplande aankomst? Dit kan zonder kosten, tenzij de kamer duurder is op de nieuwe datum. Het verschil in kosten van het verblijf moet dan bijbetaald worden.

Tot 2 dagen van te voren is het mogelijk om te verschuiven zonder kosten naar een aankomst op zondag, maandag, dinsdag, of woensdag. Voor verschuiven van een reservering naar een verblijf met aankomst op donderdag t/m zaterdag betaal je 50% van de kosten voor het aantal geboekte nachten voor je gezelschap. Kosten voor ontbijt etc. tellen hierbij niet mee.

Gebruik van coupon-code

Je krijgt bij het betalen van de kamer reservering de optie om een door ons verstrekte coupon-code in te vullen. Deze korting geldt alleen voor de “Luxe driepersoonskamer met jacuzzi”. Op het inleveren van de coupon-code zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

  1. De couponcode is alleen in te wisselen als je via onze website reserveert;
  2. De coupon voor Corona compensatie kan alleen worden ingeleverd door degene die had geboekt en is dus niet overdraagbaar naar andere gasten;
  3. De Corona compensatie code is een jaar geldig.

Heb je vragen, neem dan even contact op.

Rookvrij

We vinden het belangrijk om een rookvrije B&B te hebben. Roken is dus niet toegestaan. We stellen het op prijs als je niet pal voor de voordeur rookt of aan de tafeltjes aan de voorkant, maar even de gracht op loopt.

Geen drugs

Het is niet toegestaan drugs te gebruiken.

Disclaimer

Deze website is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. We zijn echter niet aansprakelijk te stellen voor eventuele onjuistheden of onvolkomenheden op deze website. Je kunt geen aanspraak maken op vergoeding of andere compensatie bij geconstateerde onvolkomenheden.