Bijzonderheden

U verblijft in een 18de eeuws Rijksmonument. Weliswaar is dit pand modern verbouwd maar toch mocht niet alles worden aangepast. Zo is er bijvoorbeeld geen lift en mag deze ook niet worden aangelegd vanwege de historische waarden van het pand. De smalle trappen zijn uit de 18de eeuw en worden naar moderne maatstaven soms wat minder comfortabel ervaren.

Voor mensen die moeilijk ter been zijn kan dit een probleem zijn. Wij raden hen dan ook af deze kamers te boeken.

Zie ook het hoofdstukje over de trappen hieronder. Klik hier als u daar naar toe wil.

Betaling en annulering

Als u bij ons op de website boekt kunt u o.a. kiezen uit betaling per “Bankoverschrijving” of “PayPal”. Kiest u voor “Bankoverschrijving” dan dient u er zelf nog voor te zorgen dat u het door ons opgegeven bedrag na uw reservering op onze bankrekening NL51 INGB 0006 0998 20 t.n.v. B&B Hart van Leiden wordt overmaakt.

Daar staat dan tegenover dat u geen fee betaald. In het te betalen bedrag is de toeristenbelasting die wij moeten afdragen al meegenomen. Als u via andere kanalen boekt dan moet u de toeristenbelasting nog bij binnenkomst betalen. Dit kan per pin of contant.

Bij de grote channels waar wij partner van zijn zoals o.a. Booking.com is het gebruikelijk dat de kamer vooruit wordt betaald. Op onze eigen website kunnen we dat natuurlijk zelf bepalen, maar we willen graag alle gasten gelijk behandelen en daarom vragen we ook deze gasten vooruit te betalen. Bij uitzondering staan we toe dat u bij aankomst betaald. Vanwege het risico van “no show” en de hoge kosten van het betalingsverkeer betaald u dan een extra fee van € 10,00.

U annuleert tot 5 dagen voor uw aankomst gratis (u betaald alleen administratie kosten). Binnen de 5 dagen betaalt u 100% van de reserveringsprijs. Bij “no show” betaalt u ook 100% van de reserveringsprijs.

Heeft u last van verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Of heeft u last van koorts en/of benauwdheid? Overleg dan samen met ons om uw verblijfsdata te verzetten. In de meeste gevallen kan dat zonder extra kosten. We vragen uiteraard wel een bewijs dat u besmet bent aan ons te overleggen.

Gebruik van coupon-code

U krijgt bij het betalen van de kamerreservering de optie om een door ons verstrekte coupon-code in te vullen. Deze korting geldt alleen voor de “Luxe driepersoonskamer met jacuzzi” en “Appartement met keuken en eigen entree”.

Voorwaarden coupon-code gebruik.

Op het inleveren van de coupon-code zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

  1. De couponcode is alleen in te wisselen als u via onze website reserveert;
  2. De coupon voor Corona compensatie kan alleen worden ingeleverd door degene die had geboekt en is dus niet overdraagbaar naar andere gasten;
  3. De Corona compensatie code is een jaar geldig.
  4. Andere coupon codes zijn in principe overdraagbaar en kunnen worden weggegeven aan derden.
  5. Aan deze coupon codes is geen uiterste datum gekoppeld.

Mocht u in dit proces vastlopen dan kunt u ons altijd even mailen, het e-mail adres is: booking@bnbhartvanleiden.nl

Huisregels

Wij gunnen iedereen in onze B&B een rustig en prettig verblijf. Ondanks dat de vloeren bij de verbouwing van geluidsisolatie zijn voorzien is het huis toch gehoriger dan de meeste moderne huizen. Daarom vragen wij u de volgende regels in acht te nemen:

  • Als u laat bij onze B&B aankomt probeer dan zo rustig mogelijk naar boven te lopen. Praat niet onnodig hard en houd rekening met het feit dat andere gasten mogelijk al slapen.
  • Als u op uw kamer bent wees u er dan van bewust dat ook andere recht hebben op een rustig verblijf en draai dus geen harde muziek of zet het geluid van uw eigen meegebrachte apparaten niet onnodig te hard.

Niet roken beleid

Het is bij ons niet toegestaan te roken in de ruimtes in en om de kamers. Ook mag er op het perceel niet gerookt worden. Dat betekend dat het niet is toegestaan voor de deur te roken. Wij houden daar toezicht op en zullen u aanspreken als u zich niet aan deze regel houdt.

Geen drugs

Het is niet toegestaan in het pand of op het perceel drugs te gebruiken. Wij houden daar toezicht op en zullen u aanspreken als u zich niet aan deze regel houdt.

Trappen

Als u moeilijk ter been bent, last heeft met het lopen van trappen of als u last heeft van andere beperkingen met bewegen dan raden we u onze kamers op de 1ste en 2de verdieping af. Deze kamers zijn alleen te bereiken met een trap die vooral naar boven toe soms lastig kan zijn als je al wat moeilijker trappen loopt.

Voor deze groep gasten hebben wij ons Tuin appartement beschikbaar. Als u de categorie “begane grond” bij het zoeken naar kamers ingeeft dan ziet u dit appartement direct verschijnen.

Wij waarschuwen onze gasten altijd voor dit punt, mochten zij dit advies niet opvolgen dan kunnen wij achteraf niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade van welke aard dan ook.

Disclaimer

Deze website is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. We zijn echter niet aansprakelijk te stellen voor eventuele onjuistheden of onvolkomenheden op deze website. Ook kunt u geen aanspraken op vergoeding of andere compensatie maken bij geconstateerde onvolkomenheden.