Uw mening geven

Hier ziet u wat andere gasten van hun verblijf bij ons vonden. Wij zouden het waarderen als u hieronder ook uw mening over onze B&B zou willen geven. Dat geeft ons de mogelijkheid om blij te zijn met wat we hebben neergezet. Daarnaast kan uw beoordeling ons ook weer helpen om steeds weer te verbeteren.

Wilt u direct uw review schrijven? Klik dan hier.

4.6
4,6 rating
4.6 out of 5 stars (based on 22 reviews)
Excellent68%
Very good27%
Average5%
Poor0%
Terrible0%

Fantastisch!

5,0 rating
8 september 2020

Onverwachts een overnachting geboekt bij B&B Hart van Leiden. Hartelijk ontvangen en heel erg genoten van de prachtige kamer / het prachtige appartement waar ik mocht verblijven. Alles zag er picobello en schoon uit! Ook erg genoten van het heerlijke ontbijt. En wat een rust(!) zo middenin de binnenstad! Ik kom zeker nog een keer terug!

Francis Hellenthal

Response from B&B Hart van Leiden

Hartelijk dank voor de mooie review en fijn om te lezen dat we hebben bijgedragen aan een fijn verblijf!

We hebben genoten!

5,0 rating
10 augustus 2020

Wij hebben 2 nachten doirgebracht in B&B Hart van Leiden. Het was super, heel warm weer en Frank jheeft speciaal nog een airco geplaatst omdat het zo warm was, we sliepen helemaal boven. Het ontbijt was lekker en zag er super uit. Je bent overal dichtbij, echt een aanrader, nogmaals bedankt voor alles Frank en Monique! Top verblijf!

Marcel en Ellie

Response from B&B Hart van Leiden

Heel erg bedankt voor deze mooie review, jullie waren ook geweldige gasten, het was een plezier om dit voor jullie te doen!

Fijn verblijf

5,0 rating
15 juli 2020

Samen met onze 2 kinderen verbleven wij een nachtje in de tuinkamer. We hebben genoten van de mooie, ruime kamer. Met de keuken en de badkamer er bij heb je alles (en meer) wat je nodig hebt. Bij het lekkere ontbijt werd er rekening gehouden met onze kinderen, erg attent! De b&b ligt lekker centraal, je loopt zo het centrum in. Wat ons betreft een aanrader!

Lisette

What an absolute gem this place is.

5,0 rating
29 juni 2020

What an absolute gem this place is. Of all the places I’ve stayed with Airbnb worldwide, this one must have been one of the best. Communication was easy and swift. The location is superb if you want to enjoy the beauty of Leiden in a relaxed way (central, however not in the noisy part of the city center). Than the b&b itself: the B&B is situated in a 18th century home at one of Leiden’s charming canals. The room with its high ceilings, the old wooden beams still showing, is as charming as it is beautiful and well equipped. The bed is superbly comfortable and the bathroom with jacuzzi is worth the trip itself. Last but not least is the delicious breakfast. There is no way to overstate this: this was the perfect stay!

Micha Erwtenman

Response from B&B Hart van Leiden

Thanks for the lovely words, we couldn’t describe it better!

Fijn contact

5,0 rating
16 oktober 2020

Helaas hebben we vanwege onze groepsgrootte moeten annuleren tijdens de COVID periode. Heel jammer, vooral na het hele fijne contact met de eigenaar. We wensen jullie alle goeds en veel succes, en nogmaals bedankt voor het meedenken!

Jeroen

Response from B&B Hart van Leiden

We vinden het natuurlijk heel jammer dat jullie uitje niet is doorgegaan door de COVID-19 maatregelen. Het arrangement is een geweldige ervaring, varen, dineren bij een van de beste restaurants van Leiden en logeren op een heel bijzondere plek. Jullie waren fijne gasten om mee samen te werken, jullie ook bedankt!

Super verblijf, centraal gelegen!

4,0 rating
7 oktober 2020

Ik logeerde, samen met mijn 2 dochters, op de eerste etage in een super kamer in een prachtig pand!
Fijn dat er een heerlijk 1 persoons bed was i.p.v. een logeerbedje.
We hebben genoten van het mooie Leiden, van elkaar, van de gastvrijheid en het super ontbijt!
Een aanrader!

Betty Harleman

Een heerlijk verblijf

5,0 rating
28 september 2020

Prachtige kamer, met een heerlijk bed.
s` Morgens werden we verrast met een voortreffelijk ontbijt.
Het is zeker voor herhaling vatbaar.

RB

Prachtige plek.

5,0 rating
24 september 2020

Ik heb 2 dagen in de deze prachtige B&B verbleven. De kamer was verzorgd en van alle gemakken voorzien en het ontbijt was een feestje. De gastheer en gastvrouw zijn erg vriendelijk en behulpzaam. De ligging in het centrum van de stad op een rustige plek is ook heel bijzonder. Een absolute aanrader!

Rita van der Werf

Response from B&B Hart van Leiden

Hartelijk dank voor de mooie review, ook jij bedankt, we hebben er van genoten dat je onze gast was.

Erholsame Tage in Leiden!

5,0 rating
16 september 2020

Was für ein Glück, dass ich dieses B&B gefunden habe!
Trotz der super Lage im Zentrum sehr ruhig. Ein sehr schönes Zimmer, ein gutes Bett (findet mein Rücken 😉), alles sehr sauber, gepflegt, mit Liebe ausgestattet. Frische Blumen.
Das Frühstück war der Hammer! Jeden Morgen etwas anders, immer mit frischem Obst, frischem Saft, unterschiedlich belegte Brötchen. Und am letzten Tag gab es meine Lieblingsspeise in verschiedenen Variationen… 😍
Die Gastgeber super nett und freundlich und hilfsbereit.
Ich habe nichts zu meckern!
Der einzige Punkt, der zu beachten ist, das steht ja auch auf der Website und man darf es nicht unterschätzen, – die Treppe ist schwierig, wenn man nicht mehr so ganz fit ist. Schön langsam, dann geht es. 😉
Alles in allem super, ich habe mich sehr wohl gefühlt, vielen Dank ihr beiden netten Menschen!

Ute

Response from B&B Hart van Leiden

Vielen Dank für diesen schönen Rückblick. Wir haben das alles gerne für Sie getan. Sie waren ein fantastischer Gast!

Fijne plek!

4,0 rating
18 augustus 2020

We hebben 1 nacht in de tweepersoonskamer met mooi uitzicht op de gracht doorgebracht. Mooie grote kamer en een breed bed. Frank en Monique gaven ons nog tips en zodoende naar de Kagerplassen gefietst. Leuke route. Aanrader!

Marinde Hagenaars

Locatie in het Hart van Leiden was goed. De kamer minder.

3,0 rating
17 augustus 2020

Op de oude Singel midden in Leiden voor de deur kunnen aanleggen met een sloep was heel fijn! De tweepersoonskamer op de 2e etage vonden wij minder charmant. Het bed was prima, maar de meubels waren wat beduimeld. De badkamer deelden wij met de eigenaars. Deze was netjes, maar het voelde toch een beetje vreemd. Wellicht moeten we volgende een ee andere kamer reserveren.

Angela

Response from B&B Hart van Leiden

Ons doel is om voor iedereen het verblijf tot een klein feestje te maken. We vinden het dus altijd jammer als gasten het niet helemaal naar hun zin hebben gehad. Soms is het ook een kwestie van smaak, vooral als dezelfde kamer door andere gasten de dagen daarvoor en daarna bijzonder positief gewaardeerd wordt. De gedeelde badkamer is iets wat heel duidelijk in de advertenties op alle platformen wordt aangegeven, dus dat kan geen verrassing zijn geweest.

Aanrader

5,0 rating
16 augustus 2020

Wij logeerde 1 nachtje met onze 2 kinderen in de tuinkamer. Deze kamer is van alle gemakken voorzien! De B&B ligt erg centraal. De gastvrouw adviseerde ons super op het gebied van rondvaart en eetgelegenheden.
Het ontbijt is echt een feestje! Zelf met onze glutenvrije dochter werd rekening gehouden!! Nogmaals bedankt voor jullie gastvrijheid! Wij komen zeker terug!

Familie Terreehorst

Response from B&B Hart van Leiden

Hartelijk dank voor jullie mooie review, we vonden jullie ook geweldige gasten.

Goed uitzicht, ontbijt en ruime kamer

5,0 rating
15 augustus 2020

Heerlijk een nacht verbleven in hartje Leiden. Deze bnb licht, ondanks de zachte prijs, in het hart van Leiden. Alle toeristische bezienswaardigheden zijn in de buurt. Vanuit de ruime kamer op de 2e verdieping hadden we een mooi uitzicht op de oud-stadse skyline van Leiden. Daarnaast hebben we genoten van het ontbijt waar onder andere lekker veel vers fruit in zat!

Eskurian

Top verblijf

5,0 rating
14 augustus 2020

We verbleven één nacht in de B&B. Beide kamers waren mooi, groot en brandschoon. Fijne bedden, heerlijk ontbijt en de gastheer en gastvrouw waren zeer vriendelijk.
Familie Messing

Familie Messing

aangename basis

4,0 rating
30 juli 2020

Een nacht in het tuinappartement was prettig. Er is ruimte, Het appartement en de tuin zijn mooi ingericht, maar staan niet vol met spullen en decoratie. het is een een heerlijke basis om er zelf een aangenaam verblijf van te maken.

Clara Velema

Zeer aangenaam verblijf

5,0 rating
10 juli 2020

Het appartement zorgde voor een huiselijk gevoel. De hoge plafonds, de mooie inrichting, de grote houten tafel, de planten op het terras, de handige keuken, de ruime badkamer, de zorgzame aanwezigheid van koffie, thee, gezelschapsspelletjes, magazines, brochures maakten dat we een zeer aangenaam verblijf hadden. We ‘woonden’ er eventjes, in plaats van het onpersoonlijke gevoel op een kleine hotelkamer.

Renilde Janssens

Response from B&B Hart van Leiden

Dank voor deze ontroerende review, het maakt ons heel gelukkig dat het voelde alsof jullie er even woonden.

Perfecte uitvalsbasis om Leiden te verkennen.

4,0 rating
7 juli 2020

Mooie B&B, zeer net en proper.
Lekker ontbijt.
Perfect gelegen om Leiden te verkennen.
Wij hebben jammer genoeg 2 dagen regen en wind gehad, waardoor we daar niet echt van hebben kunnen profiteren.
Niemands fout natuurlijk maar dat maakte het verblijf voor ons toch eentje om zo snel mogelijk te vergeten.

Peter Vnsteelandt

Prima verblijf, vrij dicht bij alle leuke plaatsen in Leiden. Algemeen vrij rustig, goed kleurrijk ontbijt.

4,0 rating
7 juli 2020

Flinke slaap/ leefruimte, aparte nette badkamer en keuken. Binnenplaats vrij ruim. Hoge plafonds met fijne sfeer.
Het ontbijt is zonder meer verrassend met veel fruit en leuk opgemaakte broodjes.
Afstand naar het centrum is een minuut of acht lopen. Dus zeer goed bereikbaar. Auto is beslist niet nodig als je tenminste in het centrum verblijft.
Prima aanrader.

Wil Leppers

Heerlijk uitrusten na een wandeldag

5,0 rating
29 juni 2020

Na een etappe van het Limespad op een warme dag, was het heerlijk aankomen in de koele kamer en in binnentuin. Zeer attent dat er koud water en fruit klaarstaan, wij voelden ons zeer gastvrij ontvangen door Monique en Frans. Wij hebben genoten van de prachtige kamer en de perfecte lokatie. Met een klein stukje wandelen ben je in hartje Leiden met veel mogelijkheden voor eten en drinken. 1 heel klein verbeterpuntje, leg naast de koffiepads ook een paar theezakjes klaar. Verder was ons verblijf perfect

Beatrice Hummels

Response from B&B Hart van Leiden

Dank jullie wel voor jullie mooie woorden. Ook dank voor het verbeter punt. Meestal hebben we naast de koffie ook een doosje met diverse theesoorten staan. Deze keer was dat even ergens anders blijven staan om bijgevuld te worden. We zullen er weer extra aandacht aan geven, want niets is fijner denken wij ook dan met een kopje thee uit te rusten in onze patio.

Mooie B&B

4,0 rating
25 juni 2020

Erg mooie B&B met gastvrije eigenaren. We sliepen in een ruime kamer met een mooi uitzicht op de gracht en hebben de volgende ochtend lekker mogen ontbijten in de binnentuin!

Eva

Schrijf uw review