Uw mening geven

Hier ziet u wat andere gasten van hun verblijf bij ons vonden. Wij zouden het waarderen als u hieronder ook uw mening over onze B&B zou willen geven. Dat geeft ons de mogelijkheid om blij te zijn met wat we hebben neergezet. Daarnaast kan uw beoordeling ons ook weer helpen om steeds weer te verbeteren.

What an absolute gem this place is.

5,0 rating
29 juni 2020

What an absolute gem this place is. Of all the places I’ve stayed with Airbnb worldwide, this one must have been one of the best. Communication was easy and swift. The location is superb if you want to enjoy the beauty of Leiden in a relaxed way (central, however not in the noisy part of the city center). Than the b&b itself: the B&B is situated in a 18th century home at one of Leiden’s charming canals. The room with its high ceilings, the old wooden beams still showing, is as charming as it is beautiful and well equipped. The bed is superbly comfortable and the bathroom with jacuzzi is worth the trip itself. Last but not least is the delicious breakfast. There is no way to overstate this: this was the perfect stay!

Micha Erwtenman

Response from B&B Hart van Leiden

Thanks for the lovely words, we couldn’t describe it better!

Heerlijk uitrusten na een wandeldag

5,0 rating
29 juni 2020

Na een etappe van het Limespad op een warme dag, was het heerlijk aankomen in de koele kamer en in binnentuin. Zeer attent dat er koud water en fruit klaarstaan, wij voelden ons zeer gastvrij ontvangen door Monique en Frans. Wij hebben genoten van de prachtige kamer en de perfecte lokatie. Met een klein stukje wandelen ben je in hartje Leiden met veel mogelijkheden voor eten en drinken. 1 heel klein verbeterpuntje, leg naast de koffiepads ook een paar theezakjes klaar. Verder was ons verblijf perfect

Beatrice Hummels

Response from B&B Hart van Leiden

Dank jullie wel voor jullie mooie woorden. Ook dank voor het verbeter punt. Meestal hebben we naast de koffie ook een doosje met diverse theesoorten staan. Deze keer was dat even ergens anders blijven staan om bijgevuld te worden. We zullen er weer extra aandacht aan geven, want niets is fijner denken wij ook dan met een kopje thee uit te rusten in onze patio.

Mooie B&B

4,0 rating
25 juni 2020

Erg mooie B&B met gastvrije eigenaren. We sliepen in een ruime kamer met een mooi uitzicht op de gracht en hebben de volgende ochtend lekker mogen ontbijten in de binnentuin!

Eva

Heerlijke B&B

5,0 rating
22 juni 2020

Een prachtig historisch gebouw midden in het centrum van de mooie stad Leiden. Monique en Frank en hun zoon Arthur waren zeer gastvrij. Ze serveerden ons een heerlijk ontbijt en regelden fietsen, zodat we een tochtje naar het strand in nabijgelegen Katwijk konden maken. Lief binnentuintje waar we een mooi glas wijn konden drinken. Ruime, comfortabele en schone kamer met goede bedden en separaat een keukentje en badkamer. We hebben er een heerlijk lang weekend gehad en kunnen deze B&B iedereen die er even uit wil zijn van harte aanraden.

fam Heijnen

Altijd weer perfect in orde

5,0 rating
18 juni 2020

Sinds Maart 2020 logeer ik voor mijn werk wekelijks bij Monique en Frank in Leiden.
De perfecte gastdame en heer, ruime en goed uitgeruste vertrekken, alles staat klaar ook al reserveer ik zeer kort daarvoor, en veel warme doch ingetogen belangstelling voor mijn reilen en zeilen bij aankomst.
En dan het ontbijt! Iedere keer weer een verrassing, heel lekker en mooie verzorgd. Ik hoef dan ook niet meer te lunchen, zo uitgebreid!
Absolute aanrader.

Mike de Leeuw