Corona bestrijding

We hebben onze B&B de afgelopen maanden op enkele punten aangepast. Dit hebben we gedaan om te kunnen voldoen aan de richtlijnen die Corona besmetting moet voorkomen.

De adviezen zijn afkomstig van o.a. RIVM, Koninklijke Horeca Nederland en BedandBreakfast NL. Het gaat om de volgende punten:

  1. U kunt een kamer kiezen met uw eigen voorzieningen. U hoeft dan dus niet in direct contact te komen met andere gasten;
  2. We serveren het ontbijt op uw kamer. Daarbij zorgen we er uiteraard voor dat we op ander halve meter afstand blijven. Desgewenst kunnen we in overleg het ontbijt ook voor uw appartement of kamerdeur neerzetten;
  3. Deurknoppen, lichtschakelaars en trapleuningen worden na het vertrek van de gasten goed ontsmet. Tevens wordt bij de schoonmaak extra aandacht besteed aan douche, wastafels en gootsteen;
  4. Op de kamers zijn extra gastendoekjes, handzeep en wegwerptissues aanwezig;
  5. We ventileren uitgebreid en langdurig voordat gasten arriveren;
  6. Bij het begroeten houden we consequent 1,5 meter afstand.

Andere preventie maatregelen

We vragen de gasten vooraf aan hun verblijf al via een e-mail of ze soms ook lichte verkoudheids- of griepachtige verschijnselen hebben. Als dit zo is, vragen we ze om te annuleren (zie hiervoor LET OP!).

LET OP!: Heeft u last van verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Of heeft u last van koorts en/of benauwdheid? Overleg dan samen met ons om uw verblijfsdata te verplaatsen. In de meeste gevallen kan dat zonder extra kosten.

Met deze maatregelen proberen we mee te werken aan het gezond houden van onze gasten en onszelf. Doel is om een zo veilig mogelijke omgeving te scheppen om verdere besmettingen te voorkomen. Mocht er door het RIVM of door Koninklijke Horeca Nederland worden geadviseerd om nog meer maatregelen te nemen, dan zullen we dit advies direct opvolgen.