B&B Hart van Leiden zit aan de Oude Singel 142, 2132RG Leiden. Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden om bij ons te komen. Als u op Google Maps ‘B&B Hart van Leiden’ intypt, dan krijgt u direct onze locatie op de kaart te zien.

Openbaar vervoer

Leiden ligt in het centrum van de Randstad. Dat maakt het ook uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Schiphol bent u in ongeveer 15 minuten op Leiden Centraal. Vanaf den Haag Centraal reist u in 10 minuten naar Leiden Centraal. Vanaf Leiden Centraal is het 12-15 minuten lopen naar B&B Hart van Leiden.

Auto

De B&B is ook prima te bereiken met de auto. Als u uit het zuiden komt, dan kunt u via de A4 de afslag Zoeterwoude-dorp – Leiden nemen. Via n206 volgt u dan de borden Centrum.

Vanuit het noorden rijdt u op de A4 richting den Haag. Bij Leiden slaat u af en komt u op n206. Daarna volgt u dan de borden Centrum.

Parkeren

Er is een betaalbare lang parkeren faciliteit in Leiden. De Haagweg ligt niet zo heel ver bij ons vandaan. Een gratis pendelbus zet u bij B&B Hart van Leiden af en haalt u ook weer op. Er is in de pendelbus voldoende ruimte voor uw bagage. Volg de link hierboven voor verdere info over de tarieven en tijden.

Langparkeren Haagweg

Fietsen

Op de parkeerplaats Haagweg kunt u fietsen huren, zowel gewone fietsen als e-bikes.

Als u eenmaal bij ons bent kunt u ook dichtbij onze B&B fietsen huren. Op de Lange Mare zit de winkel Fiets en ook zij verhuren fietsen tegen een redelijk tarief.

De B&B heeft geen eigen fietsenstalling. Alternatief is de gratis fietsenstalling bij de Waag. U vindt daar een overdekte, bewaakte fietsenstalling. U kunt uw fiets daar 14 dagen gratis stallen.

Boot

U kunt ook per boot naar ons toekomen. We hebben helaas nog geen eigen aanlegplaats (is aangevraagd), maar dichtbij onze B&B is een grote passanten haven (Gemeentehaven), waar tegen aantrekkelijk tarief de boot kan worden gestald. U kunt u aanmelden via een app.

Aan de rechterkant ziet u het lichtgrijze pand, net achter de boom. Dit is B&B Hart van Leiden. Genieten aan de gracht!