Onze B&B Hart van Leiden zit aan de Oude Singel 142, 2132RG Leiden. Omdat onze B&B in het centrum van Leiden ligt zijn de meeste voorzieningen dichtbij. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden om bij ons te komen. Als u google maps opent en u tikt “B&B Hart van Leiden” in dan krijgt u direct onze locatie op de kaart te zien.

Openbaar vervoer

Leiden ligt in het centrum van de randstad. Dat maakt het ook uitstekend bereikbaar met het OV. Als u uitstapt op Leiden centraal dan bent na 10 minuten lopen bij onze B&B. Vanuit Schiphol bent u in ongeveer 15 minuten op Leiden Centraal vanuit den Haag centraal reist u in 10 minuten naar Leiden Centraal.

Auto

Leiden is ook prima te bereiken met de auto. Als u uit het zuiden komt dan kunt u via de A4 de afslag Zoeterwoude-dorp – Leiden nemen. Via n206 volgt u dan de borden centrum en via de Lammenschansweg rijdt dan zo in een keer naar de Oude Singel.

Vanuit het Noorden rijdt u op de A4 richting den Haag. Bij Leiden slaat u af en komt u op n206. Daarna volgt u dan de borden centrum en via de Lammenschansweg rijdt dan zo in een keer naar de Oude Singel.

Parkeren

Er is een mooie betaalbare lang parkeren faciliteit in Leiden. De Haagweg ligt niet zo heel ver bij ons vandaan. Het aardige is dat er een gratis pendelbus rijdt de u bij ons voor de deur afzet. Zeg tegen de chauffeur dat u tussen 144 en 142 wil worden afgezet en u komt precies bij ons voor de deur uit. Volg de link hierboven voor verdere info over de tarieven en tijden.

Langparkeren Haagweg

Fietsen

Op de parkeerplaats Haagweg kunt u fietsen huren, zowel gewone fietsen als e-bikes.

Als u eenmaal bij ons bent kunt u ook dichtbij onze B&B fietsen huren. Op de Lange Mare zit de winkel Fiets en ook zij verhuren fietsen tegen een redelijk tarief.

U logeert in een Rijks monument uit 1750. In die tijd hadden ze nog geen fietsenstalling of berging nodig. Vandaar dat we geen fietsen stalling of berging hebben.

Alternatief is de gratis fietsenstalling bij de Waag. U vindt daar een overdekte, bewaakte fietsenstalling. U kunt u fiets daar 14 dagen gratis stallen.

Boot

U kunt ook per boot naar ons toekomen. We hebben helaas nog geen eigen aanlegplaats (is aangevraagd) maar dichtbij onze B&B is een grote passanten haven (Gemeentehaven) waar tegen aantrekkelijk tarief de boot kan worden gestald. U kunt u aanmelden via een app.

Onze B&B aan de gracht de Oude Singel