Onze B&B ligt aan een prachtige gracht de Oude Veste. Het is fantastisch om Leiden per boot te ontdekken en varen met een sloep op de Leidse grachten is een fantastische ervaring.

Rondvaart

Een rondvaart maken door de historische binnenstad van Leiden is een belevenis. Als u dit doet met stichting de Leidse rederij dan krijgt u daar een persoonlijk en historisch verhaal van de schipper bij. Met een rondvaart van een uur komt u via de prachtige Leidse grachten op de mooiste plekjes van de historische binnenstad.

B&B Hart van Leiden is vriend van de Leidse rederij.

Sloep huren

U kunt op eigen gelegenheid vanuit de grachten ook naar de omliggende meren varen. Deze routes zijn prachtig en het is een aparte ervaring om na het varen op de Leidse grachten op de weidse meren terecht te komen. De Kaagse plassen zijn vanuit onze B&B goed te bereiken en u kunt o.a. bij restaurant Waterlust, dat alleen per boot te bereiken is, op uw tussenstop een hapje en een drankje nemen.

We hebben voor u met enkele bootverhuurders afspraken gemaakt over een korting die u krijgt als u bij ons logeert. Als u via ons een sloep huurt dan krijgt u door de weeks 25% korting.

Vraag op voorhand aan ons een prijsopgave en reserveer direct tijdens uw boeking, dan pas bent u zeker van een sloep tijdens uw verblijf.

U heeft geen vaarbewijs voor deze sloep nodig.