Op het water zijn geeft je een gevoel van vrijheid. Wind in je haar, zon op je neus. Alles ziet er anders uit dan vanaf het land. Je bent kapitein of passagier of allebei.

Een sloep huren

Huur een sloep en vaar een paar uur door Leiden. Varen door de stad is fantastisch en niet moeilijk. Een vaarbewijs is niet nodig. Je kunt onderweg even aanleggen voor een onwaarschijnlijk lekker ijsje. Onze B&B ligt ook aan een gracht, dus zwaai even als je langs komt! Heb je meer tijd, vaar dan ook de stad uit en geniet van de Kagerplassen. Ook daar kun je natuurlijk bij verschillende restaurants aanleggen. Bijvoorbeeld bij restaurant Waterlust, dat alleen per boot te bereiken is.

Als je wilt maken we een picknickmand voor je. We hebben met enkele bootverhuurders afspraken gemaakt over een korting voor onze gasten. Wil je hiervan gebruik maken, neem dan even contact met ons op.

Rondvaart

Als je geen zin hebt om zelf te varen kun je ook een rondvaart maken. Dat kan bij verschillende rederijen. Wij zijn enthousiast over Stichting de Leidse rederij, de schippers hebben leuke verhalen en sluiten goed aan bij de gasten aan boord.

B&B Hart van Leiden is vriend van de Leidse rederij.