FAQ

Welke maatregelen hebben jullie genomen in het kader van Corona preventie?

Wij hebben een groot aantal voorzorg maatregelen genomen. Meer hierover leest u op onze speciale pagina “Covid-19 preventie maatregelen”

Wat is het verschil tussen een B&B en een hotel?

Het belangrijkste verschil is wel dat de eigenaren vaak persoonlijk betrokken zijn bij de dagelijkse gang van zaken. Zij ontvangen de gasten, begeleiden ze naar hun kamer, vertellen wat over de B&B en de omgeving, kortom geven heel persoonlijke aandacht.
Een B&B heeft vaak bijzondere kamers en is niet zo eenvormig ingericht als een hotel, waardoor je steeds weer verwondert bent over de plek waar je logeert.
Een B&B heeft geen restaurant of receptie.

Waarom zou u op onze website boeken?

U kunt direct via onze website een kamer boeken. Dat scheelt in veel gevallen geld want u betaald bij ons geen fee. De prijs die u ziet bij de kamer is ook de prijs die u betaald. We rekenen meteen ook de toeristen belasting voor u af. Dan hoeft u deze niet meer te betalen bij binnenkomst. Zo kunt u onbezorgd beginnen te genieten van uw uitje!

Kunnen jullie helpen met interessante tips?

Kijk op onze website bij “evenementen” en “Leiden en omgeving” voordat u op reis gaat. Daar vindt u veel interessante tips met agenda en tijdstippen. Ook vindt u hier tips over leuke horecagelegenheden onder horeca.