Terrassen

In Leiden kun je op heel wat plekken in het centrum op het terras zitten en misschien kan dat binnenkort weer! Kom naar B&B Hart van Leiden en probeer die terrassen gewoon allemaal een keertje. Niets zo leuk als zelf op ontdekking gaan en sommige terrassen vind je vanzelf. Maar als je het ons vraagt….. Een paar mooie, grote en ook kleine terrassen,.

Annie’s

Het terras van Annie’s is legendarisch. Een heerlijk drijvend terras waar je kunt genieten van je gezelschap, de zon, een hapje en een drankje.

Beeld: In de buurt

Barrera

Ook bij Barrera komen we graag, vooral overdag. Het is een prachtige plek, op het o zo mooie Rapenburg. ‘s Avonds vind je er heel veel studenten.

Beeld: In de buurt

Proeflokaal 1574

Ook bij Proeflokaal 1574 zit je heerlijk aan het water. En de meest fantastische wijnen met -als je dat wilt- een lekker hapje er bij. Heel feestelijk!

PROEFLOKAAL 1574, Leiden - Restaurantbeoordelingen - Tripadvisor

Hortus Botanicus

Het terras van de Hortus Botanicus Leiden is oogstrelend mooi. Ga hier hier naar toe om te dromen, nieuwe ideeën te krijgen, je geliefde iets moois toe te fluisteren of gewoon om te lunchen. Midden in de binnenstad van Leiden in de oudste botanische tuin van Nederland. De Hortus botanicus is aangelegd in 1590(!) door Carolus Clusius en uitgebreid in de eeuwen daarna. Na vier eeuwen zijn lang verzamelen, verzorgen en bestuderen is daar zo’n prachtige collectie tot stand gebracht.