B&B Hart van Leiden

Wij, Monique en zoon Arthur, zijn je hosts. Al jaren zijn wij in professioneel en in onze vrije tijd bezig met horeca en hospitality.

Het is ons plezier om te zorgen dat je een heerlijk verblijf hebt. Door de kamers schoon en gezellig te maken. Door kleine attenties, zoals flesjes bruisend water in de koelkast te leggen of een klein hapje bij aankomst op de kamer te zetten. Heb je iets te vieren, bijvoorbeeld een verjaardag, afstuderen, promotie of huwelijk? We kunnen in overleg (en binnen wat toegestaan is gezien de corona maatregelen) iets feestelijks organiseren op de kamer, op het dakterras of buiten in Leiden. Dit kan zijn het organiseren van een boottocht met hapje en drankje of regelen dat je een diploma uitreiking online via beamer ‘wand vullend’ kunt volgen. Of allebei!

We worden zelf erg blij van lekker eten en serveren graag smakelijke ontbijtjes. We doen ons best om, welk dieet u ook volgt, er een feestje van te maken. Vegetarisch, veganistisch, lactosevrij, glucosevrij, professioneel kok Arthur gaat iedere uitdaging graag aan. Laat eventuele dieetwensen wel even weten als u het ontbijt boekt! In de keuken dragen wij, zolang dat wenselijk is, een mondkapje en wegwerp handschoenen. Wilt u ‘s avonds eten bestellen, dan dekken wij de tafel voor u en halen na afloop de afwas weg. Dan kunt u met een drankje genieten van een goed boek, een mooie film, een bordspel of van de jacuzzi bij verblijf in de jacuzzi suite. Best fijn, toch?

Heeft u vragen over wat tijdens de lockdown mogelijk is, mail of app ons dan! We denken graag mee over hoe u kunt veilig kunt genieten van uw verblijf in Leiden.