Het “nieuwe normaal”

We hebben onze B&B de afgelopen maanden op enkele punten aangepast. Dit hebben we gedaan om te kunnen voldoen aan wat we met zijn allen nu het “nieuwe normaal” zijn gaan noemen.

We hebben deze punten aangepast op basis van advies van o.a. RIVM, Koninklijke Horeca Nederland en BedandBreakfast NL. De volgende punten hebben we voor uw en onze veiligheid aangepast:

  1. Alle beschikbare kamers hebben hun eigen sanitaire voorzieningen. De kamers met gemeenschappelijke voorzieningen zijn voorlopig gesloten;
  2. Met de mensen waar u samen mee komt logeren, heeft u uw eigen voorzieningen en ruimte. U hoeft dus niet in direct contact te komen met andere gasten;
  3. We serveren het ontbijt en andere zaken op uw kamer. Daarbij zorgen we er uiteraard voor dat we op ander halve meter afstand blijven. Desgewenst kunnen we in overleg het ontbijt ook voor uw appartement of kamerdeur neerzetten;
  4. We hebben de binnentuin waar u gebruik van mag maken goed gescheiden opgezet, zodat u veilig met uw eigen groep van de tuin kunt genieten.

Andere preventie maatregelen

LET OP!: Heeft u last van verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Of heeft u last van koorts en/of benauwdheid? Overleg dan samen met ons om uw verblijfsdata te verplaatsen. In de meeste gevallen kan dat zonder extra kosten.

Daarnaast hebben we een aantal andere preventie maatregelen genomen om u zo veilig mogelijk bij ons te laten logeren:

  • Deurknoppen, lichtschakelaars en trapleuningen worden na het vertrek van de gasten goed ontsmet. Tevens wordt bij de schoonmaak extra aandacht besteed aan douche, wastafels en gootsteen;
  • Op de kamers zijn extra gastendoekjes, handzeep en wegwerptissues aanwezig;
  • Bij het begroeten houden we consequent 1,5 meter afstand;
  • We vragen de gasten vooraf aan hun verblijf al of ze soms ook lichte verkoudheids- of griepachtige verschijnselen hebben. Als dit zo is, vragen we ze om te annuleren (zie ook hierboven!).

Met deze maatregelen proberen we een bijdrage te leveren om onze gasten en onszelf gezond te houden en om een zo veilig mogelijke omgeving te creëren om verdere besmettingen te voorkomen. Mocht er door het RIVM of door Koninklijke Horeca Nederland worden geadviseerd om nog aanvullende maatregelen te nemen, dan zullen we dit advies direct opvolgen.