Uw mening geven

Hier ziet u wat andere gasten van hun verblijf bij ons vonden. Wij zouden het waarderen als u hieronder ook uw mening over onze B&B zou willen geven. Dat geeft ons de mogelijkheid om blij te zijn met wat we hebben neergezet. Daarnaast kan uw beoordeling ons ook weer helpen om steeds weer te verbeteren. Onze reviews worden op echtheid gecheckt door Trustalyze.

We hebben genoten!

5.0 rating
10 August 2020

Wij hebben 2 nachten doirgebracht in B&B Hart van Leiden. Het was super, heel warm weer en Frank jheeft speciaal nog een airco geplaatst omdat het zo warm was, we sliepen helemaal boven. Het ontbijt was lekker en zag er super uit. Je bent overal dichtbij, echt een aanrader, nogmaals bedankt voor alles Frank en Monique! Top verblijf!

Marcel en Ellie

Response from B&B Hart van Leiden

Heel erg bedankt voor deze mooie review, jullie waren ook geweldige gasten, het was een plezier om dit voor jullie te doen!

Fijn verblijf

5.0 rating
15 July 2020

Samen met onze 2 kinderen verbleven wij een nachtje in de tuinkamer. We hebben genoten van de mooie, ruime kamer. Met de keuken en de badkamer er bij heb je alles (en meer) wat je nodig hebt. Bij het lekkere ontbijt werd er rekening gehouden met onze kinderen, erg attent! De b&b ligt lekker centraal, je loopt zo het centrum in. Wat ons betreft een aanrader!

Lisette

What an absolute gem this place is.

5.0 rating
29 June 2020

What an absolute gem this place is. Of all the places I’ve stayed with Airbnb worldwide, this one must have been one of the best. Communication was easy and swift. The location is superb if you want to enjoy the beauty of Leiden in a relaxed way (central, however not in the noisy part of the city center). Than the b&b itself: the B&B is situated in a 18th century home at one of Leiden’s charming canals. The room with its high ceilings, the old wooden beams still showing, is as charming as it is beautiful and well equipped. The bed is superbly comfortable and the bathroom with jacuzzi is worth the trip itself. Last but not least is the delicious breakfast. There is no way to overstate this: this was the perfect stay!

Micha Erwtenman

Response from B&B Hart van Leiden

Thanks for the lovely words, we couldn’t describe it better!

aangename basis

4.0 rating
30 July 2020

Een nacht in het tuinappartement was prettig. Er is ruimte, Het appartement en de tuin zijn mooi ingericht, maar staan niet vol met spullen en decoratie. het is een een heerlijke basis om er zelf een aangenaam verblijf van te maken.

Clara Velema

Zeer aangenaam verblijf

5.0 rating
10 July 2020

Het appartement zorgde voor een huiselijk gevoel. De hoge plafonds, de mooie inrichting, de grote houten tafel, de planten op het terras, de handige keuken, de ruime badkamer, de zorgzame aanwezigheid van koffie, thee, gezelschapsspelletjes, magazines, brochures maakten dat we een zeer aangenaam verblijf hadden. We ‘woonden’ er eventjes, in plaats van het onpersoonlijke gevoel op een kleine hotelkamer.

Renilde Janssens

Response from B&B Hart van Leiden

Dank voor deze ontroerende review, het maakt ons heel gelukkig dat het voelde alsof jullie er even woonden.