Particularities

You stay in an 18th century Rijksmonument. Weliswaar is dit pand modern verbouwd, maar toch mocht niet alles worden aangepast. Zo is er bijvoorbeeld geen lift en mag deze ook niet worden aangelegd vanwege de historische waarden van het pand. De smalle trappen zijn uit de 18de eeuw en worden naar moderne maatstaven soms wat minder comfortabel ervaren. Voor mensen die moeilijk ter been zijn kan dit een probleem zijn.

Zie ook het hoofdstukje over de trappen hieronder. Klik hier als u daar naar toe wil.

Payment and canceling

Als u bij ons op de website boekt kunt u o.a. kiezen uit betaling via Ideal en PayPal. In het te betalen bedrag is de toeristenbelasting die wij moeten afdragen al meegenomen. Als u via andere kanalen boekt dan moet u de toeristenbelasting nog bij binnenkomst betalen. Dit kan per pin of contant.

Evenals bij platformen zoals Booking.com, waar de B&B ook vermeld staat, is uw reservering definitief wanneer de kamer is betaald.

In verband met het corona virus zijn de annuleringsbepalingen versoepeld. U kunt tot 5 dagen voor uw aankomst gratis annuleren, er worden alleen administratie kosten in rekening gebracht. Binnen de 5 dagen betaalt u 100% van de reserveringsprijs. Bij “no show” betaalt u ook 100% van de reserveringsprijs.

Heeft u last van verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Of heeft u last van koorts en/of benauwdheid? Overleg dan samen met ons om uw verblijfsdata te verzetten. Wanneer u het verblijf wilt verplaatsen naar een aankomst op zondag, maandag, dinsdag, of woensdag kan dat zonder kosten. Wilt u de reservering verschuiven naar een verblijf met aankomst op donderdag t.m zaterdag, dan betaalt u hiervoor 50% van de totaalprijs.

Usages of Coupon code

U krijgt bij het betalen van de kamerreservering de optie om een door ons verstrekte coupon-code in te vullen. Deze korting geldt alleen voor de “Luxe driepersoonskamer met jacuzzi”.

Coupon code use conditions.

The submission of the coupon code is subject to the following conditions:

  1. The coupon code can only be redeemed if you book through our website;
  2. De coupon voor Corona compensatie kan alleen worden ingeleverd door degene die had geboekt en is dus niet overdraagbaar naar andere gasten;
  3. De Corona compensatie code is een jaar geldig.

Mocht u in dit proces vastlopen dan kunt u mij altijd even mailen, het e-mail adres is: booking@bnbhartvanleiden.nl.

Rules

Gasten vinden het fijn om in onze B&B een rustig en prettig verblijf te hebben. Ondanks dat de vloeren bij de verbouwing van geluidsisolatie zijn voorzien, is het huis toch meer gehorig dan de meeste moderne huizen. Daarom vragen wij u de volgende regels in acht te nemen:

  • If you arrive late at our B&B try to walk up as quietly as possible. Do not talk unnecessarily loudly and bear in mind that other guests may already be sleeping.
  • When you are in your room please be aware that others are entitled to a quiet stay and do not play loud music or do not unnecessarily turn up the sound of your own brought equipment.

No smoking policy

We vinden het fijn om een rookvrije B&B te hebben. Roken is daarom in geen van de kamers toegestaan. We stellen het op prijs als u ook niet pal voor de voordeur rookt, maar even de gracht op loopt.

No drugs

Het is niet toegestaan in het pand of op het perceel drugs te gebruiken.

Disclaimer

This website has been compiled with the greatest care. However, we are not liable for any inaccuracies or omissions on this website. You can also not make any claims for reimbursement or other compensation in the event of any defects.