Meer dan logeren alleen

Hieronder vindt u onze gecombineerde arrangementen. In samenwerking met kwaliteitsrestaurant In Den Doofpot en Sloepdelen bieden we drie arrangementen aan. Dit is Leiden op z’n feestelijkst!

Rondvaart-Diner-Overnachting uitgebreid

Rondvaart-Diner-Overnachting uitgebreid

De B&B Hart van Leiden (www.bnbhartvanleiden.nl, waardering 9 van 10 op booking.com) en restaurant In den Doofpot slaan de handen ineen om hun gasten dé beleving van Leiden te geven.

U wordt 17.55 uur opgehaald met de elektrische rondvaartboot van het restaurant, aan de kade op de Oude Singel voor B&B Hart van Leiden.

Onder het genot van een aperitief vaart onze schipper u en uw gasten door de historische grachten van Leiden. De tocht eindigt bij het restaurant, waar u zult genieten van een prachtig 6 gangen exquise diner. Het diner begint om 18.30, waarin geserveerd wordt een aperitief, amuses, 6 gangen exquise, een begeleidend wijnarrangement, tafelwater en koffie/thee met friandises.

Na afloop van het diner heeft u de tijd om het avond/nachtleven van Leiden te ondervinden alvorens u voldaan in B&B Hart van Leiden nog even van de jacuzzi geniet of een glas wijn in de tuin van uw appartement neemt.

Loopafstand van het restaurant naar B&B Hart van Leiden: 5 minuten.

185,00 per persoon
Geldig in de periode 29-06-2020 - 01-12-2020
Als u bij ons boekt dan moeten we nog wel even In Den Doofpot contacten. We gaan dan even na of er ook in de rondvaart boot en in het Restaurant nog plaats is. Meestal is dat wel zo, maar natuurlijk willen we dat zeker weten.

Er geldt een minimum van 2 personen.

Reserveer nu uw kamer

Luxe driepersoonskamer met jacuzzi

De kamer met airco is 60 m2 en vanuit de ramen aan de voorkant heeft u een prachtig uitzicht over de gracht. De badkamer is op kamer gesitueerd, deze heeft vloerverwarming, jacuzzi en een aparte douche en toilet.
Controleer beschikbaarheid

Tuinappartement met keuken en eigen entree

Op 144A vindt u een karakteristiek 18de eeuwse appartement (1750) met mooie entree. De kamer kijkt uit op een binnentuin waar mede gebruik van kan worden gemaakt . De ruime badkamer is voorzien van vloerverwarming. U heeft dus een eigen ingang los van andere gasten.
Controleer beschikbaarheid