Meer dan logeren alleen

Hieronder vindt u onze gecombineerde arrangementen. In samenwerking met kwaliteitsrestaurant In Den Doofpot en Sloepdelen bieden we drie arrangementen aan. Dit is Leiden op z’n feestelijkst!

Rondvaart-Diner-Overnachting uitgebreid

Rondvaart-Diner-Overnachting uitgebreid

De B&B Hart van Leiden (www.bnbhartvanleiden.nl, waardering 9 van 10 op booking.com) en restaurant In den Doofpot slaan de handen ineen om hun gasten dé beleving van Leiden te geven.

U wordt 17.55 uur opgehaald met de elektrische rondvaartboot van het restaurant, aan de kade op de Oude Singel voor B&B Hart van Leiden.

Onder het genot van een aperitief vaart onze schipper u en uw gasten door de historische grachten van Leiden. De tocht eindigt bij het restaurant, waar u zult genieten van een prachtig 6 gangen exquise diner. Het diner begint om 18.30, waarin geserveerd wordt een aperitief, amuses, 6 gangen exquise, een begeleidend wijnarrangement, tafelwater en koffie/thee met friandises.

Na afloop van het diner heeft u de tijd om het avond/nachtleven van Leiden te ondervinden alvorens u voldaan in B&B Hart van Leiden nog even van de jacuzzi geniet of een glas wijn in de tuin van uw appartement neemt.

Loopafstand van het restaurant naar B&B Hart van Leiden: 5 minuten.

185,00 per persoon
Geldig in de periode 29-06-2020 - 01-12-2020
Als u bij ons boekt dan moeten we nog wel even In Den Doofpot contacten. We gaan dan even na of er ook in de rondvaart boot en in het Restaurant nog plaats is. Meestal is dat wel zo, maar natuurlijk willen we dat zeker weten.

Er geldt een minimum van 2 personen.

Reserveer nu uw kamer

Luxe suite met jacuzzi

De suite met airco (60m2) is geschikt voor drie personen. De suite heeft een kingsize bed en een éénpersoons bed. Een eettafel staat bij de ramen aan de voorkant, zodat u een prachtig uitzicht over de gracht heeft. De badkamer is in de suite geïntegreerd. Deze heeft een zeer ruime wastafel, jacuzzi, een aparte inloopdouche en toilet met separaat urinoir.
Controleer beschikbaarheid

Tuinappartement met keuken en eigen entree

Het tuinappartement is geschikt voor vier personen. Het appartement met eigen entree bevindt zich in een karakteristiek 18de eeuws (1750) pand. De zit-slaapkamer kijkt uit op een heerlijke, royale binnentuin waarvan u gebruik kunt maken. De ruime badkamer heeft een douche en wc en is voorzien van vloerverwarming.
Controleer beschikbaarheid